Πάνω Frame [668xX]
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English German
Προϊόντα
Newsletter Περισσότερα
Banner Αριστερό 2 [200xX]

Προφίλ
 

H εταιρεία ΣΤ. ΒΟΥΚΑΚΗΣ - ΝΙΚ. ΒΟΥΚΑΚΗΣ Ο.Ε.  κατέχει την εμπειρία 35 χρόνων που πιστεύουμε πως ειναι αρκετή για εγγύηση μιας ποιοτικής και υπεύθυνης εργασίας, στον τομέα των ελαστικών και των πλαστικών ειδών. Αντιπροσωπεύοντας πολύ καλά την ποιότητα, τον χρόνο και το κόστος συμφέρον σας είναι, η συνεργασία μαζί μας.

Η εταιρεία ΒΟΥΚΑΚΗΣ είναι μια από τις πρωτοπόρες στο χώρο κατασκευής πιστοποιημένων με ISO 9001:2008 ελαστικών προϊόντων και εξαρτημάτων όπως ελαστικές φλάντζες, ελαστικά παρεμβύσματα, στυπιοθλήπτες, διελεύσεις καλωδίων ελαστικές  ροζέτες για ηλιακούς συλλέκτες, μπόιλερ και πολλών άλλων εξαρτημάτων , είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές στον χώρο των ηλιακών θερμοσιφώνων  παρέχει την τεχνογνωσία και την ικανότητα να ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις της αγοράς.

Εχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο, όχι άδικα βεβαίως, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να μελετήσουμε και να κατασκευάσουμε μορφοποιημένα είδη από ελαστικό κάθε είδους, σύμφωνα με τις τεχνικές σας απαιτήσεις, πάντα με βάση το σχέδιο ή το δείγμα το οποίο θα μας στείλετε .

Στόχος μας δεν είναι άλλος από το να λύσουμε προβλήματα για κάθε είδους εφαρμογή σε ελαστικά - πλαστικά με προοπτική την άρτια και καθαρή συνεργασία.

 

Τα τελευταία χρόνια σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν με επιτυχία πάνω από 2.000.000 ελαστικά εξαρτήματα για τις ανάγκες της βιομηχανίας ηλιακής ενέργειας.

 

 

 

 

 ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΑ ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΗ -NR-IR-SBR-XIIR-NBR-CR-VMQ-EPDM-FVMQ

 

 

 

             ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Β.Η.Ε.

Νέες Καταχωρίσεις Περισσότερα
Banner Δεξί 1 [200xX]
Banner Δεξί 2 [200xX]
SSL Certificates